Mengenai Kami

Zarania Pilihan Utama

Dato' Haji Suhaimy Bin Othman

Ketua Pengerusi Eksekutif

Mesej

Dari Meja Ketua Pengarah

Zarania Beauty merupakan salah satu produk dibawah Perwanza Properties & Trading Sdn Bhd. Setelah hampir 2 dekad berkecimpung dalam produk kecantikan dan penjagaan diri, pengasas produk Natasya iaitu Datin Hajjah Muniroh Bt Kassim dan Dato Haji Suhaimy mendapat idea untuk membuat produk kosmetik. Menurut beliau, ini mungkin produk terakhir yang akan dihasilkan olehnya.

Pada awal tahun 2019, Dato Haji Suhaimy mendapat idea untuk membuat produk kosmetik dengan menggunakan jenama Zahrah Rania sempena nama salah seorang cucunya.
Pada mulanya, beliau hanya berhasrat untuk mula dengan hanya 5 produk tetapi setelah berbincang dan membuat kaji selidik, beliau telah membuat keputusan untuk mula dengan 10 produk bagi memenuhi kehendak pasaran semasa.

Zahrah Rania Beauty juga dipercayai mampu untuk menembusi pasaran luar negara seperti jenama Natasya kerana kualiti yang ditawarkan sangat berbaloi dengan harga mampu milik.
Dari segi pengedaran, Zahrah Rania Beauty mempunyai konsep ‘online shopping’ iaitu dipasarkan melalui online dan pengedar yang terhad.

Dato' Haji Suhaimy Bin Othman

Anda Berminat

Menjadi Agent ZARANIA ?